Informare noi servicii cu plată eșalonată

Stimați clienți, Ca urmare a schimbărilor de natură economică din piață și a creșterii masive a costurilor, am fost nevoiți recent să modificăm costul pachetelor de găzduire în acest an. Totuși, pentru a veni în ajutorul clienților noștri și pentru ca modificarea să aibă un impact cât mai mic asupra dumneavoastră, ... Continuare »

10 Sept 2022
Comunicat de presă - Împreună pentru Ucraina

GEKOHOST România este alături de toate persoanele din categoria IT afectate de situația de securitate critică actuală și se angajează să ofere găzduire gratuită nelimită pentru un număr nelimitat de domenii web pentru orice persoană de cetățenie ucraineană care poate dovedi că activează în domeniul IT pe un termen determinat de ... Continuare »

26 Feb 2022
Comunicat de presă - comercial

COMUNICAT DE PRESĂ Stimați clienți, Sperăm că ați trecut cu brio de perioada dificilă prin care am trecut cu toții. Echipa GEKOHOST a încercat prin măsurile sale să diminueze efectele pandemiei astfel că toate plățile din 2020 au fost amânate pentru 2021 pentru companiile grav afectate. Flexibilitatea achitării serviciilor ... Continuare »

29 MaI 2021
Sărbători Fericite!

Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă și în gând, împăcare și regăsirea înțelepciunii în sânul familiei în aceste perioade atât de nesigure.

Hristos a Înviat!

~echipa GEKOHOST România~

1 MaI 2021
1 2 3