Comunicat de presă - comercial

COMUNICAT DE PRESĂ Stimați clienți, Sperăm că ați trecut cu brio de perioada dificilă prin care am trecut cu toții. Echipa GEKOHOST a încercat prin măsurile sale să diminueze efectele pandemiei astfel că toate plățile din 2020 au fost amânate pentru 2021 pentru companiile grav afectate. Flexibilitatea achitării serviciilor ... Continuare »

29 MaI 2021
Sărbători Fericite!

Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă și în gând, împăcare și regăsirea înțelepciunii în sânul familiei în aceste perioade atât de nesigure.

Hristos a Înviat!

~echipa GEKOHOST România~

1 MaI 2021
#BLACKFRIDAY la GEKOHOST

#BLACKFRIDAY #WEBHOSTING #DOMAINS #WEBDESIGN E noiembrie! Ultima vineri din lună o facem neagră. Iar ca să ai tot timpul din lume să alegi cea mai bună ofertă luând cea mai bună decizie pentru tine oferta noastră de Black Friday va fi activă tot weekendul 27-29 noiembrie 2020. Activează un cont nou pe www.client.gekowg.ro în una din ... Continuare »

25 No 2020
Dezlănțuim nelimitatul!

Începând cu 1 ianuarie 2021 dezlănțuim #nelimitatul! E un -must- să ne aliniem ofertelor companiilor de web-hosting din zona de vest a Europei respectând standardele 5G. Te anunțăm că am analizat ofertele altor companii de găzduire web din România și venim cu o veste excelentă. Vrem să ne #delimităm #nelimitat. Astfel, din 1 ... Continuare »

19 Sept 2020
1 2 3