Stimați clienți.
Ținem să vă anunțăm prin această informare că tratativele cu noua companie parteneră, una din principalii provideri mondiali în web-hosting - înaintează, iar astăzi suntem pregătiți să vă aducem la cunoștință următoarele:
 
- toate pachetele de găzduire au fost regândite în beneficiul dvs.; astfel, am căutat pentru confortul financiar al tuturor părților să nu modificăm prețurile practicate în acest moment, însă, am modificat și structurat detaliile tehnice ale acestora după cum urmează:
 
Pachetele din categoria GEKOSTART se updatează astfel:
- pachet "vital": 2GB - 6 lei (1GB actual)
- pachet "minimal": 5GB - 10 lei (2GB actual)
- pachet "start": 10GB - 20 lei (3GB actual)
 
Pachetele din categoria GEKOBUSINESS se updatează astfel:
- pachet "avansat": 20GB - 30 lei (4GB actual)
- pachet "profesional": 50GB - 40 lei (5GB actual)
- pachet "comercial": 100GB - 70 lei (6GB actual)
 
Pachetele din categoria GEKOPREMIUM, vor beneficia în exclusivitate de spațiu de stocare nelimitat, sunt supuse unor anumiți termeni și condiții și se updatează astfel:
- pachet "premium": spatiu nelimitat - 1 domeniu - 80 lei (12GB actual)
- pachet "platinum": spațiu nelimitat - 5 domenii - 90 lei (24GB actual)
- pachet "luxury": spațiu nelimitat, domenii nelimitate - 100 lei (48GB actual)
 
Prețurile afișate sunt finale și se percep lunar. Pachetele din categoria de bază GEKOSTART se achiziționează doar cu plata anuală. Pentru toate pachetele de găzduire se oferă trafic nelimitat, backup de fișiere zilnic și asistență tehnică gratuită la cerere.
 
*Estimăm că transferul către noile servere va avea loc în noaptea zilei de 10 februarie 2018, între orele 01:00-03:00AM atunci când site-urile vor deveni indisponibile. Vă rugăm să țineți cont de acest aspect, orice plângere ulterioară nu va fi luată în considerare. După transfer, pachetele dvs. vor fi updatate în consecință și vor beneficia instant de spații de stocare mărite.
 
Sperăm să vă bucure pe deplin viitoarele resurse. Vă mulțumim pentru că sunteți în continuare alături de noi. Happy blogging!
 
GEKO,
CEO GEKOHOST România


Miercuri, Ianuarie 31, 2018

« înapoi