Stimați clienți,

Ținem să vă informăm că în perioada următoare vom testa serverele unor posibili noi colaboratori iar dacă rezultatele acestora vor fi satisfăcătoare cerințelor noastre vom migra conturile stocate către noile locații.

Astfel, dorim să ridicăm calitatea serviciilor oferite dumneavoastră prin a vă oferi găzduire web la cele mai înalte standarde, de o calitate net superioară față de ceilalți hosteri naționali. Dacă această migrare va avea loc, veți beneficia instant de spațiu de stocare dublu față de cel pentru care ați optat inițial, precum și domenii, baze de date și conturi FTP nelimitate la pachetele din categoria de bază "GEKOSTART". Vă vom ține la curent cu orice informații ulterioare.

De asemenea, dorim să vă aducem la cunoștință că autoritatea națională emitentă de domenii web (INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ-ICI BUCUREȘTI) introduce  de anul acesta din martie, noi taxe de mentenanță anuale pentru domeniile .ro înregistrate, pentru a elimina astfel domeniile vechi blocate și nefolosite sau a căror deținători au încetat din viață între timp. Astfel, prin această procedură se dorește deblocarea instantă a zeci de mii de domenii. Atenție, neachitarea acestor taxe anuale la timp va duce la blocarea domeniului .ro. Responsabilitatea în cazul achitării acestor facturi vă aparține. Pentru detalii mai exacte click aici.

Pentru orice alte informații de natură tehnică vă stăm la dispoziție telefonic, prin email dând un reply acestui email, în zona de tichete de suport în contul dvs. de client dar și pe sistemul de livechat instalat pe site în widgetul aferent, în intervalul luni-vineri, orele 09:00-18:00.

Weekend productiv! 

Nichita Liviu-Ștefan
CEO GEKOHOST RomâniaDuminică, Ianuarie 14, 2018

« înapoi