GEKOHOST România este alături de toate persoanele din categoria IT afectate de situația de securitate critică actuală și se angajează să ofere găzduire gratuită nelimită pentru un număr nelimitat de domenii web pentru orice persoană de cetățenie ucraineană care poate dovedi că activează în domeniul IT pe un termen determinat de 12 luni calendaristice.

De asemenea, Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu fundația Sânge pentru România și compania de transport internațional Euroluc Trans, deschide un centru de donații pentru refugiații din Ucraina. Aici se pot aduce orice tip de produse și articole care le pot fi necesare celor care ajung în România în această perioadă atât de dificilă: alimente neperisabile, produse pentru îngrijirea copiilor, pături, perne, fierbătoare etc.

Centrul de strângere a donațiilor este deschis zilnic în intervalul orar 10:00–22:00. Camionul în care se vor aduna produsele se află în zona fântânii arteziene de la Iulius Mall.

• Alimentele neperisabile pot fi: conserve de carne, mazăre, năut, porumb, ciuperci, fasole, apă, biscuiți, compot, ceai, etc.

• Produse pentru îngrijirea copiilor: lapte praf, mâncare pentru bebeluși, scutece, șervețele umede și uscate, suzete, biberoane, jucării etc.

*** Toate produsele donate vor fi transportate către refugiații ucrainieni de la vama Siret și către centrele de primire refugiați.Saturday, February 26, 2022

« Назад