COMUNICAT DE PRESĂ
Stimați clienți,
Sperăm că ați trecut cu brio de perioada dificilă prin care am trecut cu toții. Echipa GEKOHOST a încercat prin măsurile sale să diminueze efectele pandemiei astfel că toate plățile din 2020 au fost amânate pentru 2021 pentru companiile grav afectate. Flexibilitatea achitării serviciilor de către clienții noștri a fost mereu punctul pe care l-am considerat întotdeauna ca fiind cel mai important aset dacă ne raportăm la alte companii de găzduire web din România. Nu uita, începând cu prezentul an ai pachete de găzduire nelimitate la cel mai mic preț din țară. Garantat.
Prin prezentul comunicat de presă dorim să vă informăm că, cPanel a decis să-și revizuiască din nou structura de stabilire a prețurilor, care a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2021. Pentru a se asigura că clienții beneficiază de cea mai bună experiență și asistență posibilă a panoului de control, aceștia își revizuiesc prețurile anual.
cPanel este un software de panou de control pentru găzduire web dezvoltat de cPanel, LLC. Acesta oferă o interfață grafică și instrumente de automatizare concepute pentru a simplifica procesul de găzduire a unui site web către proprietarul site-ului web sau „utilizatorului final”. Este principalul software fără de care dvs. ca și client de găzduire web nu v-ați putea gestiona contul de găzduire web: baze de date, conturi FTP, fișiere, SSH.
Dacă pentru anul 2020, atunci când aceștia au început pentru prima dată proceduri anuale de modificare a prețurilor nu am aplicat modificări ale pachetelor de găzduire, începând cu toamna acestui an, cel târziu primăvara lui 2022 vom fi nevoiți să le structurăm în așa fel încât ideea de business să rămână una profitabilă atât ptr. noi cât și ptr. dvs., clienții finali.
Pachetele de găzduire deja activate cu prețurile vechi nu vor suferi modificări până la reînnoirea contractului de găzduire.
Pentru a fi cât mai transparenți posibili, puteți regăsi și citi mai multe despre creșterea recentă a prețurilor aici: https://cpanel.net/up-next/pricing-change/
Drept urmare, compania la care GEKOHOST deține închiriate serverele de găzduire, ca partener, din păcate, ne-a transmis că nu are altă opțiune decât să revizuiască la rându-i prețul de reînnoire a planurilor de găzduire a revânzătorilor începând cu luna iunie, a.c.
În cazul în care cPanel își va crește prețul licenței în viitor, atât compania parteneră cât și GEKOHOST vor trebui să se conformeze și să ridice costul în consecință.
În calitate de partener de afaceri, cooperarea dumneavoastră în acest sens va fi foarte apreciată.
Vă asigurăm în continuare de tot suportul nostru comercial și nu numai.
Pentru sugestii sau alte informații vă stăm oricând la dispoziție la office@gekowg.ro sau la unul din nr. de tel. disponibile în zona de contact pe gekohost.ro
Calde aprecieri,
Nichita Liviu-Ștefan
CEO&Founder GEKOHOST România
 


Sâmbătă, MaI 29, 2021

« înapoi