Începând cu 1 ianuarie 2021 dezlănțuim #nelimitatul!

E un -must- să ne aliniem ofertelor companiilor de web-hosting din zona de vest a Europei respectând standardele 5G.

Te anunțăm că am analizat ofertele altor companii de găzduire web din România și venim cu o veste excelentă. Vrem să ne #delimităm #nelimitat. Astfel, din 1 ianuarie 2021 regândim ofertele pentru tine. Sounds great, right?

Vom reorganiza pachetele de găzduire. Actualele 9 pachete le-am regândit în maniera în care fiecare client să folosească la maxim potențialul serverelor pe care le avem închiriate la rândul nostru.

Actualele pachete Vital, Minimal, Start, Avansat, Profesional, Comercial, Premium, Platinum si Luxury vor deveni Start, Comercial și Premium, toate cu spațiu de găzduire cât și celelalte resurse #nelimitate.

Clienții cu abonamentele limitate pentru pachetele Vital, Minimal, Start, Avansat Profesional și Comercial vor fi transferati pe noile pachete Start. Clienții cu pachetele nelimitate Premium, Platinum și Luxury vor fi transferați pe noile pachete Comercial sau Premium, în funcție de necesități sau preferințe.

Intențiile echipei noastre din sectorul comercial depind bineînțeles și de ofertele companiilor din domeniul web. Dorim ca pe viitor să ne delimităm complet de concurenții noștri direcți eliminând total pachetele web.

Ține minte, spune prietenilor tăi că la GEKOHOST din 1 ianuarie ne delimităm #nelimitat. Garantăm cea mai bună ofertă din România.

 Sâmbătă, Septembrie 19, 2020

« înapoi