Mar 26th Avertizare pentru clienții GEKOHOST România

GEKOHOST România a emis o avertizare extrem de importantă pentru toți clienții săi. Mai exact, cei de la GEKOHOST ii avertizează pe toți utilizatorii din România în legătură cu faptul că în această perioada se pot intensifica atacurile informatice, lucru care este vizibil tot mai des pe zi ce trece, hackerii profitând de situație ... Continuare »

Jun 18th GDPR internațional: actualizare T&C (iunie 2018)

Stimați clienți, Vă mulţumim pentru utilizarea produselor şi serviciilor noastre. Produsele sunt oferite prin partenerii săi de furnizare servicii de internet de GEKO's WorkGroup Inc. (denumită și "GEKOHOST România"), cu sediul în str. Universității, nr. 19, Suceava, România. Conform reglementărilor U.E. site-urile ... Continuare »

May 15th Actualizare în curs...

Stimați clienți, în această noapte serverul va actualiza automat platforma de billling la ultima versiune existentă. Aceasta va redeveni funcțională în maxim 24 de ore. Pentru detalii tehnice/financiare vă stăm la dispoziție telefonic. Mulțumim pentru înțelegere.

Jan 31st Vești excelente :)

Stimați clienți. Ținem să vă anunțăm prin această informare că tratativele cu noua companie parteneră, una din principalii provideri mondiali în web-hosting - înaintează, iar astăzi suntem pregătiți să vă aducem la cunoștință următoarele:   - toate pachetele de găzduire au fost regândite în beneficiul ... Continuare »

Jan 14th Informare

Stimați clienți, Ținem să vă informăm că în perioada următoare vom testa serverele unor posibili noi colaboratori iar dacă rezultatele acestora vor fi satisfăcătoare cerințelor noastre vom migra conturile stocate către noile locații. Astfel, dorim să ridicăm calitatea serviciilor oferite dumneavoastră prin a vă oferi găzduire ... Continuare »

Jul 16th De 10 ani, pentru tine!

#DISCOUNT #GEKOHOST #10CUTINEDe 10 ani suntem împreună. De 10 ori trebuie să îți mulțumim.Folosește până pe 31.12.2017 codul "10ÎMPREUNĂ" pentru oricare din pachetele de găzduire din categoria "GEKOBUSINESS" pentru plata anuală și primești un discount de 10% pentru următorii 10 ANI petrecuți alături de noi.__***Codul este activ ... Continuare »

Feb 26th Bine ai venit!

Cine suntem? O echipă tânără, creativă, dedicată exclusiv pe relaționarea cu clientul. Încercăm să fim unici prin oferte și prețuri extrem de mici în România. Indiferent de pachetul dorit, la GEKOHOST găsești cea mai tânără și competentă echipă care abia așteaptă să te inițieze în Web-Hosting. Punem prețuri mici pe ... Continuare »